Over Faria's Footcare

Bij Faria’s Foot Care kunt u terecht voor vakkundige pedicure- en manicure behandelingen. Hygiëne, veiligheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Om dit te waarborgen is de praktijk ingericht volgens de code van de brancheorganisatie.

Over Faria

Nadat zij ervaring heeft opgedaan in haar werk als basis pedicure, heeft Faria van der Ploeg - Khodabaks, zich verder gespecialiseerd als medisch pedicure. Al jaren biedt zij haar klanten de persoonlijke zorg die zij verdienen en inmiddels ook verwachten.

Als gediplomeerd medisch pedicure is Faria aangesloten bij de branchevereniging ProVoet en heeft zij het keurmerk ProCert verworven.

FariasFootcare_4660_1

De praktijk

Na iedere behandeling wordt de praktijk grondig gereinigd. Er wordt gebruik gemaakt van disposable materiaal en instrumenten worden na gebruik volledig gedesinfecteerd. Door het gebruik van moderne apparatuur is de behandeling vrijwel pijnloos en wordt er snel een optimaal resultaat bereikt. De praktijk is makkelijk toegankelijk voor mindervaliden en straalt warmte en rust uit waardoor u zich heerlijk kunt ontspannen.

Werkwijze en behandeling

Omdat wij zowel met cliënten met, en zonder, voetproblemen werken, gaan wij altijd zorgvuldig te werk. Deze zorg komt terug in het intakeproces, de behandelwijze en de producten die wij gebruiken.

Intake

Tijdens de eerste afspraak wordt er nagegaan of u een voetprobleem heeft, indien dit het geval is zal er een diagnose worden opgesteld of zullen de bevindingen van de behandelend arts/podo-therapeut worden besproken. Na een uitvoerige analyse wordt er een passend behandelplan gemaakt. Daarna worden er afspraken gepland om uw voetprobleem zo snel en goed mogelijk te behandelen. Voor een overzicht van onze mogelijkheden bekijkt u de pagina behandelingen.

De behandelingen

Nadat het doel van uw bezoek is vastgesteld, zal er voor een bijpassende behandeling worden gekozen. Binnen ons aanbod kunt gebruik maken van behandelingen met als doel om u van uw klachten af te helpen, of om toekomstige klachten te voorkomen.

Heeft u geen voetprobleem? In dat geval bieden wij ook behandelingen aan met een ontspannend of verzorgend effect. U kunt uw voeten bijvoorbeeld lekker laten verwennen met een massage voor een optimale doorbloeding. Bovendien werkt een voetmassage goed tegen stress, pijn en futloosheid en is het een weldaad voor het lichaam.

De producten

Ook in de productkeuze zijn wij zeer strikt en wordt altijd zo veel mogelijk met natuurlijke producten gewerkt. Door onze zorgvuldige productselectie gaan wij een stap verder dan alleen het verzorgen van de huid. Ieder product heeft namelijk een extra werking zoals het tegengaan van schimmelinfecties, het stimuleren de bloedsomloop en/of het tegengaan van transpiratie.

Wij nodigen u graag uit voor een eerste consult of een ontspannende behandeling.

Bekijk het behandelingen overzicht en boek gemakkelijk online uw afspraak.