Courtin poducten verkrijgbaar bij Faria’s Footcare

Wat is Tea Tree olie?

Tea Tree olie komt uit de Pacific (delen van Australië en Nieuw Zeeland) en wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca alternifolia, door middel van een technologisch proces met stoom. Hierdoor wordt een zuiverheid van 100% verkregen. De olie ziet er uit als water en varieert van kleurloos tot licht geel.

In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. De uiteenlopende producten maakt de Courtin lijn perfect voor salon behandelingen en dagelijkse huidverzorging. De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen.


Tea Tree olie

Tea Tree olie
Een helende olie op natuurlijke basis. Deze olie is veelzijdig in gebruik en veilig voor de meeste huidtypes. De krachtige Tea Tree olie heeft een verzachtende werking.


Nagelolie

Nagelolie
Bevat zeer verzorgende en werkzame stoffen die helpen om gespleten nagels te voorkomen. Geeft de nagels hun natuurlijke glans weer terug. Eenmaal per dag aanbrengen en enige minuten inmasseren tot de olie door de nagel is opgenomen.


Voet deodorant spray

Voet deodorant spray
Verfrist en deodoriseert de voeten langdurig en werkt hydraterend en kalmerend. Eventuele geuren worden geneutraliseerd. Spray de voetdeodorant op en onder de droge voeten, vooral ook tussen de tenen.


Verfrissende voetenmousse

Verfrissende voeten mousse
De unieke formule heeft een 4-voudige werking. De Courtin verfrissende voetenmousse vermindert transpirerende voeten, beschermt de gevoelige huid tegen voetschimmel, reduceert geurvorming en verzorgt de aangetaste huid. Twee maal per dag ongeveer een walnootgrote hoeveelheid aanbrengen en zorgvuldig inmasseren.


Icegel

Icegel
Voor het verfrissen van vermoeide, sterk belaste en branderige voeten en benen. De ijsgel wordt direct opgenomen door de huid en laat geen vetfilm achter. Voorkomt nare geurtjes en stimuleert de oppervlaktecirculatie. Zachtjes in masseren, vooral op de gezwollen delen, van voetzool naar de dij toe.


Voetenbad

Voetenbad
Voor een intensieve reiniging en verfrissing van de vermoeide voeten. De huid voelt weer glad en fris aan. Vermeng één eetlepel gel met circa 4 liter water en laat uw voeten hierin vijf minuten baden. Aansluitend goed droogmaken en verzorgen met Courtin voetencrème.


Klovencrème

Klovencrème
De perfecte verzorgingscrème voor voeten met sterk vereelte zolen die bij uitdroging tot scheurtjes en kloven kunnen leiden. Bij regelmatig gebruik verzacht de klovencrème het eelt. Helpt tegen kloven en bevordert het herstel. Ook zeer geschikt voor ruwe huid boven op de voeten. Na reiniging op de droge voeten aanbrengen en in de huid masseren.


Hand en voetencrème

Hand en voetencrème
Deze crème op basis van tea tree olie heeft een reinigende en verzorgende werking. De crème zorgt tevens voor zuiverende en verzachtende resultaten. Na de reiniging aanbrengen en inmasseren.


Rub-off peeling

Rub-off peeling
Deze peeling verwijdert snel dode huidcellen en oppervlakkige onzuiverheden. Stimuleert de celvernieuwing en maakt de huid weer glad en zacht. De peeling aanbrengen op een goed gereinigde huid en met ronddraaiende bewegingen inmasseren totdat de peeling gaat rullen. Afspoelen met lauw/warm water. De huid verfrissen met Courtin lotion.


Wilt u een pedicure behandeling reserveren? Maak dan een afspraak via ons behandelingen overzicht.

Deel deze pagina op social media, alvast bedankt!