Anti-schimmel producten verkrijgbaar bij Faria's Footcare

Wij werken met verschillende anti-schimmelproducten. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die bij ons in de praktijk verkrijgbaar zijn.

Dimanche Intensive Cure Gel

Deze gel bestrijdt actief de schimmels die schimmelnagels veroorzaken. 'Kalk'nagels, zoals de schimmelnagels ook worden genoemd, worden veroorzaakt door een hardnekkige schimmel. De nagelschimmelinfectie (mycose) is herkenbaar aan een verkleuring/verdikking van de nagel.

Dimanche Intensive Cure Gel (gel tegen schimmelnagels

Myco Cure Spray

Deze effectieve, natuurlijke huidspray verzorgt de kalknagels en voeten met tea tree olie. De spray  verfrist, verzacht en kalmeert de voeten. MycoCure wordt geleverd in een flesje met een upside down spray, waardoor het aanbrengen op de gewenste plek heel eenvoudig wordt. Voor gebruik moet de huidspray goed geschud worden.

Met Myco Cure Spray kunnen ook de schoenen worden verfrist zonder deze te beschadigen.

MycoCure

Mykored Forte

Deze speciale crème verzorgt en beschermt de huid intensief tegen schimmelvorming. Allantoine en panthenol zijn stoffen die de huid verzorgen en de natuurlijke vochtigheidsfactor Ureum versterkt de vochthuishouding van de huid. Clotrimazol verhindert op effectieve manier de vorming van schadelijke schimmels op de huid en op de nagels.

mykored-forte-creme-20gr

Anti-schimmel spray

De spray is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van teennagels en de ruimte tussen de tenen. Mykored help schimmelnagels te voorkomen en bestrijdt actief onaangename zweetgeuren van de voeten. De vochthuishouding in de huidlagen wordt gereguleerd.

mykored-nageltinctuur-spray-50-ml

Anti-schimmel druppels

Deze druppels zijn speciaal is ontwikkeld voor de verzorging van teennagels en de ruimte tussen de tenen. Mykored helpt schimmelnagels te voorkomen en bestrijdt actief onaangename zweetgeuren van de voeten. De vochthuishouding in de huidlagen wordt gereguleerd. Mykored wordt geleverd in een handige pipetflacon wat het druppelen tussen nagel en nagelbed vergemakkelijkt.

mykored-nageltinctuur-pipet-50ml

Myco Cure

Deze olie is ter voorkoming van nagel- en voetschimmel. Kan worden toegepast bij een geïrriteerde, jeukende, (zeer) droge of schilferende huid en bevat Tea Tree Olie.

mycocure-nagel-50-ml

Wilt u een pedicure behandeling reserveren? Maak dan een afspraak via ons behandelingen overzicht.

Deel deze pagina op social media, alvast bedankt!