Vergoedingen

Voor behandelingen bij medische klachten kunt u in aanmerking komen voor vergoeding.

Voor diabetes-gerelateerde voetklachten worden de vergoedingen vastgesteld aan de hand van uw zorgprofiel. Het zorgprofiel dat bij uw voetklachten hoort, wordt bepaald door uw huisarts, diabeet-verpleegkundige of podotherapeut.

Voor zorgprofiel 0  kunt u altijd bij ons terecht. Of u recht heeft op een vergoeding vindt u via de links onderaan deze pagina.

Indien u zorgprofiel 1 of hoger heeft,  worden de diagnose en het behandeltraject opgesteld door een van onze podotherapeuten. Het verdere behandeltraject wordt in samenwerking uitgevoerd en overzien door de podotherapeut.

Wanneer u recht heeft op vergoeding, willen wij u vragen de volgende papieren mee te nemen op de eerste afspraak:

    • Geldig ID
    • Pas zorgverzekeraar
    • Recente verwijzing met hierop de simms en het zorgprofiel vermeld (zonder deze gegevens kunnen wij uw eventuele vergoeding niet garanderen omdat de verzekeraar deze gegevens op de factuur wenst te zien, zonder kunnen wij deze dus niet opstellen)

Let op: de basisverzekering vergoedt alleen de medisch noodzakelijk zorg. Cosmetische zorg dekt de verzekering niet en wordt door ons  extra in rekening gebracht.

Heb ik recht op een vergoeding?

Of en tot welke hoogte u een vergoeding ontvangt voor (medische) behandeling hangt af van uw zorgverzekeraar en uw klachten. Voor een actueel overzicht verwijzen wij u graag naar de zorgwijzer: