BEHANDELINGEN

Bij Faria’s Foot Care wordt met natuurlijke producten gewerkt.

Pedicurebehandeling11110809_422128161288583_5776026496752241755_n
Bij een basis pedicurebehandeling worden de voeten eerst uitgebreid gereinigd en de nagels geknipt en gepolijst. Overtollig eelt en likdoorns worden verwijderd en ingegroeide teennagels en kloven behandeld. Tot slot worden de voeten verzorgd met een heerlijke voedende voetcrème.

 

Wellness pedicurebehandeling
courtinWanneer u kiest voor een wellness pedicurebehandeling dan krijgt u het neusje van de zalm! Nadat uw voeten gereinigd zijn met een hygiënische gel worden ze ondergedompeld in een heerlijk voetenbad. Na het bad wacht er een peeling/scrub en wordt de huid extra verwend met een verzorgend masker dat de celvernieuwing stimuleert, de huid kalmeert, hydrateert en gladder en zachter maakt. Wanneer dit masker is verwijderd worden de nagels behandeld met een nagelolie. Vervolgens wacht u een ontspannen massage met een exclusieve balsem. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een voedende crème en verfrissende voetenspray. Bekijk hier de prijslijst met pedicurebehandelingen.

Manicurebehandelingmanicure1
Bij een manicurebehandeling worden de handen gereinigd, de nagels worden in model geknipt en geveild en de nagelriemen behandeld. Tot slot worden de handen verzorgd met een voedende handcrème en een heerlijke serum. 

Wellness manicurebehandelinghand1
Wanneer u kiest voor een Courtin cosmetische Spa Deluxe manicurebehandeling dan krijgt u het neusje van de zalm! Nadat uw handen gereinigd zijn met een hygiënische gel worden ze ondergedompeld in een heerlijk rustgevend handenbad. Na het bad wacht er een peeling/scrub en wordt de huid extra verwend met een verzorgend masker dat de celvernieuwing stimuleert, de huid kalmeert, hydrateert en gladder en zachter maakt. Wanneer dit masker is verwijderd worden de nagels behandeld met een nagelolie. Vervolgens wacht u een ontspannen massage met een exclusieve balsem. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een voedende handcrème. Bekijk hier de prijslijst met pedicurebehandelingen.

Lakken van de nagels
Of uw nagels nu met een mooi kleurtje, french manicure of topeffect(zo hard als gel!) van Caption worden behandeld, zij zullen er voor langere tijd mooi en verzorgd uit zien. Bekijk hier de prijslijst voor het lakken van de nagels.

Behandeling voor thuis
Eens in de zes á zeven weken uw voeten laten verzorgen bij de pedicure is raadzaam. Ook kunt u tussen de behandelingen door zelf uw voeten in conditie houden. Zo biedt Peclavus en Courtin een ruim assortiment  voetverzorgingsproducten en Caption sterke en snel drogende nagellak in mooie kleuren. Maar u kunt ook zelf schimmelnagels bestrijden en uw voeten ontlasten met anti-drukmiddelen.

Wilt u een behandeling reserveren? Neem dan contact met ons op.